

## Mulyankan 2022

## Minute by Minute Program Schedule

Date: 12th February 2022 | Time: 2:00 PM to 6:00 PM | Venue: Zoom

Start Time	End Time	Minutes	Programme
1:50	2:00	10 mins	Login to zoom session with videos and audios off
2:00	2:05	5 mins	Invite to all the attendees in the event
2:05	2:07	2 mins	Saraswati Vandana and lighting of lamp
2:07	2:09	2 mins	Introduction of Director, M.A. Khan
2:09	2:19	10 mins	Welcome address by Dr. M. A. Khan
2:19	2:21	2 mins	Introduction of HOD Finance, Dr. Tarun Agarwal
2:21	2:25	4 mins	Opening remarks by Dr. Tarun Agarwal
2:25	2:31	2 mins 2 mins 2 mins	Introduction & Welcome of Judge 1, Dr. Smita Shukla Introduction & Welcome of Judge 2, Mr. Pratekk Agarwaal Introduction & Welcome of Judge 3, Hon. Dr. Anita Gupta
2:31	2:36	5 mins	Announcement of the of Rules for Mulyankan 2022
2:37	2:57	20 mins	Presentation by Team Yellow Submarines
2:57	3:07	10 mins	Question and Answer Session for Yellow Submarines
3:08	3:28	20 mins	Presentation by Team Equiteam
3:28	3:38	10 mins	Question and Answer Session for Team Equiteam
3:39	3:59	20 mins	Presentation by Team Fintechanalyst
3:59	4:09	10 mins	Question and Answer Session for Team Fintechanalyst
4:10	4:30	20 mins	Presentation by Team Alpha
4:30	4:40	10 mins	Question and Answer Session for Team Alpha
4:41	5:01	20 mins	Presentation by Team ZePaRo
5:01	5:11	10 mins	Question and Answer Session for Team ZePaRo
5:11	5:21	10 mins	Judges to head to a breakout room to decide the winners Alongside: A quiz using poll to be conducted with the audience
5:21	5:41	20 mins	Judges to share their comments, views and feedback
5:41	5:46	5 mins	Judges to announce the winners
5:46	5:57	12 mins	Vote of Thanks-Dr. Khushboo Vora
5:57	6:00	3 mins	National Anthem